Huisregels

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Huisregels

Mocht uw hond/kat thuis medicatie krijgen, dan geven wij deze medicijnen natuurlijk ook tijdens zijn/haar verblijf bij ons. Graag willen wij bij brengen van uw hond/kat weten hoe het medicijn heet, waarvoor uw hond/kat het krijgt en de hoeveelheid per dag. Voor deze extra handeling berekenen wij geen geld.

Mocht uw huisdier een medische achtergond hebben dan worden wij daar graag van op de hoogte gesteld, dit om mocht er zich iets voordoen met uw huisdier wij daar adeqaat op kunnen reageren.

Wij voeren zelf goed voer van het merk R.C. Als u uw eigen voer (dieet) mee wilt geven, vragen wij  u vriendelijk dat in porties verpakken, met duidelijk de naam van uw hond erop. U krijgt het restant niet terug. Wel willen wij graag het merk weten van het voer dat u mee geeft.
Wij wijzen u er nadrukkelijk op, dat het wettelijk verplicht is om ons een geldig vaccinatieboekje of dierenpaspoort van uw dier te overhandigen! Ondanks een goede inenting willen wij u er wel op wijzen dat uw hond of kat altijd kennelhoest of niesziekte kan oplopen tijdens zijn of haar verblijf bij ons.
Mocht uw hond voor het eerst komen tijdens een vakantie, dan stellen wij het zeer op prijs dat uw hond eerst een keer van te voren twee dagen en een nacht komt kennismaken. Wij hebben hier een speciale actie voor. Wij kunnen dan rustig te tijd nemen om uw hond eerst wat beter te leren kennen, voordat hij/zij met de drukte komt. Zie kennismaken.

Wij gaan er vanuit dat u uw viervoeter voor verblijf ontwormt, ontvlooit en nakijkt op teken. Mochten wij vlooien ontdekken dan zullen wij uw huisdier behandelen, de kosten zullen wij met halen vanuw huisdier met u verrekenen.
Wanneer u zelf een kleedje mee wilt geven voor uw viervoeter, nemen we alleen handdoeken aan, deze krijgt u niet van ons terug.
Als uw teefje net loops is geweest, is een wasbeurt verplicht. Zie wassen.
Als u wilt dat wij uw hond kammen tijden zijn verblijf, dan rekenen wij daar 30 euro per uur voor. Dit kunt u met ons bespreken bij het brengen van uw hond.

U mag tijdens het verblijf van uw huisdier gerust informeren hoe het met uw huisdier gaat. Dit kunt u het beste doen door ons een sms te sturen. (0655821341) Op maandag t/m vrijdag binnen openingstijden van ons pension. Wij proberen u dezelfde dag nog een bericht terug te srturen.

Door een andere dagindeling en het spelen met de andere logees zal uw viervoeter na afloop van zijn verblijf bij ons moe kunnen zijn, dit is met een kleine week weer over.
Mocht u na het ophalen van uw kat of en hond twijfelen over haar/hem gezondheid. (bijv kennelhoest, niesziekte) neem dan altijd contact met ons op.

Wij raden u aan om bij ons voor uw huisdier ons medifonds af te sluiten. Zie medifonds. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie