Kennismakingsdagen voor uw hond(en)

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Kennismaken

Uw puppy of jonge hond(en) gratis laten kennis maken in ons pension.

Op het moment dat u, uw pup in huis krijgt, zit hij midden in zijn primaire socialisatiefase. Dit is de periode in zijn leven waarin hij kennis moet maken en leren omgaan met alles wat hij in zijn latere leven tegen kan komen.
Zo moet hij met allerlei verschillende mensen leren omgaan, maar ook met andere dieren en zelfs de omgeving. Dit gaat niet vanzelf. U moet uw pup in het socialisatieproces begeleiden en u moet actief op zoek gaan naar prikkels.
De primaire socialisatiefase is zo enorm belangrijk, omdat deze alleen plaatsvindt bij pups van 4 tot 12 weken. Gebreken in de primaire socialisatie kunnen later in het leven niet meer volledig ingehaald worden.
Vanaf 12 weken tot 6 maanden leeftijd zit uw pup in de secundaire socialisatiefase, die ook wel de angstfase wordt genoemd. In deze socialisatiefase moet versterking optreden van wat de pup heeft geleerd in de primaire socialisatiefase. Ervaringen en situaties dienen tot de leeftijd van 6 maanden voortdurend herhaald te worden.
Om u hierbij te helpen bieden wij u als Dierenpension Beukers gratis twee dagen (met een nacht) pension aan om de gewenning en socialisatie van uw pup te bevorderen.

De actie geldt voor:DSC00046

  • Pups of jonge honden met een leeftijd tussen de 12 weken en 9 maanden.
  • Buiten de zomerperiode en de (school)vakanties.
  • Maximaal twee dagen wordt door ons vergoed.
  • Uw huisdier moet volledig zijn ingeënt.
  • Twee actie proefdagen voor nieuwe honden.

Deze actie is bedoelt voor de oudere honden boven de 9 maanden die voor het eerst bij ons hun vakantie willen doorbreng in een drukke vakantieperiode.

Deze twee dagen adviseren wij, omdat wij uw hond graag eerst in een rustige periode willen leren kennen. Wij kunnen dan in alle rust beoordelen of uw hond geschikt is om bij ons in een roedel zowel met teven en reuen sociaal te functioneren. Tevens zullen wij dan met u zijn/haar voeding, bijzonderheden en evt medicijngebruik met u bespreken.  De kosten voor deze twee dagen zijn 12,50 euro. Deze actie geldt voor buiten de weekenden en de drukke vakanties.

Bewaren

Bewaren

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie