Onze medewerkers

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Onze medewerkers volgen minimaal 4-6 maal per jaar een avond over het gedrag van honden/katten. Deze avond staat onder leiding van Rolien Hover. Zij is erkend gedragstherapeut. Verder proberen we met bijscholingen en aanvullende cursussen het niveau van onze dierverzorgers in ons pension hoog te houden.

Jolanda

Mijn nJolandaaam is Jolanda Alberts.
Sinds eind oktober 2009 werk ik fulltime in dit pension. In 2006 heb ik mijn diploma dierverzorging middenkader niveau 4 gehaald in Alkmaar. Tijdens mijn opleiding heb ik in de weekeinde en vakanties in een pension/asiel gewerkt om zo al mijn kennis en ervaring met dieren te verbreden. Nadat ik klaar was met me opleiding ben ik daar fulltime gaan werken. Werken met dieren is van kleins af aan bij mij altijd al een droom geweest, en de grootste passie in mijn leven. We hebben thuis altijd huisdieren, ik zou er ook niet aan moeten denken om een dag zonder ze te moeten zijn. Met veel liefde en plezier zal ik uw huisdier(en) verzorgen en ze een onvergetelijke vakantie geven!
Sinds een paar jaar beoefen ik met mijn hond Nona Treibbal.

Treibball is nog een jonge hondensport in Nederland, sinds 2009 is deze sport naar Nederland toe gekomen.
Het spel wordt met grote gymnastiek ballen gespeeld, je begint altijd als starter. In deze fase leer je je hond aan dat hij de bal met zijn neus of poten mag duwen. Als je hond dit beheerst kan je met 3 ballen gaan werken. Op dit niveau gaat je hond leren de ballen te sturen.
Het doel is dat je hond de ballen naar jou toe komt brengen, jij staat als handler in het goal. Als starter liggen je ballen 5 meter van je af, niveau A 3 ballen op 10 meter, niveau B 6 ballen op 15 meter en op niveau C 8 ballen op 20 meter, de ballen liggen altijd in een driehoek.
De bedoeling is dat je samen met je hond in het goal start, zodat je een start zijn van de keur meester krijgt mag je beginnen. Je stuurt je hond achter de achterste bal, deze moet als eerste binnen gebracht worden. Daarna moeten de andere ballen binnen gehaald worden, het spel gaat op de tijd. De hond met de beste tijd wint het spel, maar het belangrijkste is dat je samen met je hond er plezier aan heb. Samen met mijn hond Nona heb ik al veel prijzen behaald. Het is een fantastische sport om samen met je hond een goede band op te bouwen.

Floortje

floortjeMijn naam is Floortje Spaargaren. (Erkend trimster sinds okt 2011, aangesloten bij ABHB.)

Van kleins af aan wist ik het al, ik wil wat met dieren doen! Dieren bleven mijn passie en daarom ben ik naar het Groenhorst college gegaan daarna naar Barneveld. Na deze school heb ik anderhalf jaar in een dierenpension gewerkt.
Per oktober 2009werk ik in dit pension met veel plezier.
Ik ben op gegroeid met knaagdieren en een kat. Ik heb nu ook mijn eigen hond genaamd puck (zie foto)
Sinds okt 2011 ben ik erkend trimster, aangesloten bij ABHB. Met veel enthousiasme zal ik uw huisdier in dit pension knippen, plukken, wassen, föhnen, verzorgen en aandacht geven.

 Maartje

maartjeMijn naam is Maartje Kooy.
Als iemand aan mij vroeg wat ik later wou worden wist ik het al; iets met dieren. Ik volg nu dan ook de opleiding tot dierenverzorgster niveau 4, op het groenhorst college te Barneveld.
In 2007 hebben we een gele labrador bij Wilma en Zeger gekocht. Vanaf toen ben ik bij hun met veel plezier, bij de labrador kennel gaan werken. Ik wilde toen al graag meer over het gedrag en opvoeding van honden leren. Later ben ik ook in het pension gaan werken op de zaterdag en in de vakanties.
Ik vind het een uitdaging om ook met andere rassen te werken en ze te mogen verzorgen, maar de labradors blijft wel een van mijn favorieten. Ik doe dit werk met erg veel plezier en ik zal er alles aan doen om te zorgen dat uw huisdier een onvergetelijk fijne tijd bij ons in het pension heeft.

alle medewerkers_juni2014

 

 

Alle mederwersters (juni 2014)

Wilma, Zeger, Meriël, Jolanda,Floortje, Willeke, Anne,
Christel, Maartje, Annick,Sara, Danitsia,Tjerk, Thyra en Romy

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie