Trimsalon Beukers

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Trimsalon Beukers

Onze trimsalon is aangesloten bij de Algemene Belangen Vereniging Hondentoiletteer Bedrijf, de ABHBabhb.

Voor een professionele vachtverzorging bent u bij ons aan het juiste adres : Scheren, knippen, plukken, ontklitten of bijpunten wordt allemaal gedaan door onze trimster Wendy Hendriks.

Sinds nov. 2011 is zij in het bezit van de benodigde diploma’s en zal ze uw hond tot in de puntjes verzorgen. Wij zijn aangesloten bij de Algemene Belangen Vereniging Hondentoiletteer Bedrijf, de ABHB.

Trimsalon Beukers is in het bezit van een elektrische trimtafel en bad. Middelgrote en Grote honden kunnen hierdoor op een ideale hoogte op de tafel of in het bad stappen zonder getild te worden. Naast het knippen of plukken van de vacht is elke trimbeurt inclusief: het wassen van de vacht, het schoonmaken van de oren en het knippen van de nagels en het droogföhnen van uw hond.

Er wordt gewerkt volgens een hygiëne protocol omdat hygiëne erg belangrijk is in een trimsalon. Dit betekent dat alle spullen gereinigd en ontsmet worden voor ze gebruikt worden en voor 1 dier bestemd zijn. Hierna worden de materialen die gebruikt zijn meteen weer gereinigd en ontsmet. Ook vindt er aan het einde van de dag een reiniging plaats van de gehele trimsalon.

De uiteindelijke prijs van een trimbeurt wordt mede bepaald door:

1) De staat waarin de vacht van uw hond verkeert (klitten, zware vervuiling)
2) De complexiteit van de vacht (hoeveelheid beharing, haarstructuur)
3) Het gedrag van uw hond (agressie, angst)

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u altijd bellen of mailen naar Dierenpension Beukers.

Nagels knippen van uw hond €5,00
Kammen/ontklitten van uw hond €30,00 per uur

[icon name="fa-facebook" class="icon-1x"] Volg ons op Facebook

 

 

 

ddBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie