Vakantie? Verhuizing? Ziekenhuisopname? Uw hond laten trimmen?

Uw huisdier is van harte welkom in Dierenpension Beukers, tijdens uw vakantie, als u gaat verhuizen of in het ziekhuis moet worden opgenomen. Ruime en schone verblijven met vloerverwarming (geheel nieuw geopend in december 2007), mooie speelweiden met gras en of steen, hoogwaardige voeding (Royal Canin) en een professionele verzorging staan garant voor een prettig verblijf van uw dier in ons pension in de Eemland polder.

Uw viervoeter deelt (indien mogelijk) een verblijf met een andere hond. Uw hond gaat twee maal per dag spelen op een van onze speelweiden en/of speelplaats. De speelplaatsen zijn betegeld en daardoor goed te reinigen, de speelweiden, 7 stuks van 500 m2 zijn voorzien van gras, daardoor kan het zijn dat uw hond niet helemaal schoon blijft met slecht weer. Wij hebben de mogelijkheid om, voordat u uw hond komt ophalen, uw hond te wassen. Ook kunt u uw hond laten trimmen tijdens zijn of haar verblijf. ’s Zomers bij heel warm weer zijn de speelweiden voorzien van een sproei-installatie, zodat uw hond van de nodige afkoeling kan genieten.

Uw kat gaat, als hij/zij sociaal naar andere katten is, in groepsverband de vakantie doorbrengen. De dieren zullen zich uitstekend vermaken in de gezellige binnenkamers met aangrenzend buitenterras. Voor niet-sociale katten hebben wij individuele verblijven. (Beperkt aantal)
Alle verblijven zijn in koude tijden verwarmd door middel van vloerverwarming en beschikken over goede ventilatie, zodat het nooit te warm kan worden. Ook is in alle ruimtes muziek aanwezig.

Wij wonen vlak bij het pension, dit heeft als voordeel dat we ’s avonds nog een controleronde kunnen lopen langs alle logees. Ook krijgen wij  op ons (melkvee)bedrijf zeer regelmatig bezoek van onze vaste dierenarts. Deze dierenarts zal tevens ook alle logees observeren.

Reserveren

Wanneer u voor uw huisdier reserveert, vragen wij u zoveel mogelijk informatie over het dier. Zo kunnen wij goed voor uw huisdier zorgen en voelt het dier zich snel thuis. Wij denken daarbij aan (di)eetwensen, medicijnen of bepaalde gewoonten. Wij vinden het belangrijk dat u met een gerust hart uw dier bij ons achterlaat, zodat u én uw huisdier een fijne tijd hebben! Het is aan te raden om uw huisdier ’s morgens te komen brengen, zo kan uw huisdier rustig wennen aan de nieuwe omgeving en hebben wij nog ruimschoots de tijd om een passend slaapgenoot(je) uit te zoeken.

Leveringsvoorwaarden

Wij leveren volgens de algemene voorwaarden van brancheorganisatie DIBEVO

Geef een reactie