Hondenpension

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Hondenpension

De hondenverblijven zijn mooi en ruim opgezet. IMG_6690Alle verblijven zijn voorzien van vloerverwarming en goede ventilatie, zodat uw hond ’s zomers koel en ’s winters lekker warm ligt. De honden kunnen in de verblijven op een verhoogde, tochtvrije plaats liggen.

Ieder verblijf heeft een vaste uitloop naar een buitenverblijf. Deze buitenverblijven zijn allemaal gekoppeld aan een aantal mooie speelplaatsen en speelweiden.

Uw hond verblijft samen met een andere hond in een verblijf, zodat ze tijdens uw afwezigheid niet alleen zijn. Als uw hond minder sociaal is, bestaat de mogelijkheid uw dier in een individueel verblijf onder te brengen. In de vakanties nemen we alleen sociale dieren aan, die goed in een groep kunnen functioneren.
Twee maal per dag  gaan de dieren in een grotere groep (eventueel samen of alleen) de speelweiden of speelplaatsen op, waar ze naar hartenlust kunnen spelen en ravotten met leeftijd- en soortgenoten.
Uiteraard zullen wij beoordelen in welke speelgroep uw viervoeter het beste geplaatst kan worden.

Wij vinden het van belang, voor de gezondheid van uw hond en die van de andere honden, strikt om te gaan met de jaarlijkse Cocktailenting en Kennelhoestenting. Zie inentingen.

Klik hier voor foto’s van onze hondenverblijven.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie