Kattenpension

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Kattenpension

IMG_6903Ook uw kat is van harte welkom in Dierenpension Beukers. Het kattenverblijf (geopend in december 2007) is mooi ruim opgezet en gezellig ingericht. De ruimte is voorzien van krab- en klimpalen, rustplankjes, voldoende kattenbakken. De dieren krijgen voer van R.C. Het verblijf is verwarmd door middel van vloerverwarming en voorzien van muziek.

Er zijn 6 groepsverblijven, die gekoppeld zijn aan een buitenterras. Dit terras ligt vanaf ongeveer elf uur tot ’s avonds laat in de zon. De luikjes staan (als het weer het toe laat) dag en nacht open.

De mogelijkheid bestaat natuurlijk ook om uw kat in een individueel verblijf onder te brengen. Hier kunnen ze helaas niet naar buiten.Als wij zelf constateren dat uw kat niet goed functioneert in een groep, nemen wij zelf de beslissing om uw kat individueel onder te brengen, dit in het belang van ons en de andere katten!

Vanzelfsprekend verwachten wij van uw kat beschikt over een geldig vaccinatiebewijs. Dit komt de gezondheid van uw kat en de medebewoners te goede. Zie inentingen.

Klik hier voor foto’s van onze kattenverblijven.

Bewaren

Bewaren

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie